AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

1.05.2009

checklist

PTPTN dah masuk minggu lepas..huhuhu khamis 010109..satu tarikh yang penuh bermakna bagi sesetengah student hehehhe termaksudlah aku. nak kata banyak tu takder lah sebanyak budak JPA tapis yukurlah dri tak dapat langsung....so sem nie ader la aku nk beli something...klu bleh aku nk semua benda yang aku harapkan...tapi nie la yang aku nk usha first..yang lain tu nanti la...

1. PRINTER..bnyak assgnment n research yang nak kna print
2.
EXTERNAL Hdisk....senang sket nak masuk movie..hahahah
3.
WHITE SHOES...currently ngah gile ngan kasut warne putih
4. TV SERIES DVD..currently dah kumpul aderla dalam dua tiga cter
5. DSLR....
huhu..best..hope dapat.bodek ma.hehehhe (tak tahun nie sem depan kot)

hope dapat semer

6 comments:

shea said...

ko lpe lg 1...langsaikn htg cia...hahahaha
nway,smoge tercapai suma yg ko impikn :)

minamisensei said...

hahahahha..ok..ok

rai said...

kasot putih wat pe? beli je kat bata
skrg kan promotion 'back to school'
ngee ngee

minamisensei said...

haha..
tol gak tue
uat per nak kasut mahal2 kan..then aku conteng2 sendrik2 snng cter.jimat ongkosnya..ahhhah..
t ah aku usha..heheheh
thnks for the idea

Aishii said...

nice contengkasut mcm ladyesah ek?love it!!nnt buatkan aku gak weh!!haha

minamisensei said...

okeh2 aishi..tapi tak janji...hahhaha