AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

8.25.2008

za List

makhluk2 google talk yang aku chating tetiap hari....



wanna be my gtalk member add me

gtalk
minamisensei@gmail.com


2 comments:

Aishii said...

wow nicey~~ the zalist!! ;-)
good job famizam!! hehe

minamisensei said...

hahhah..famizam?
its me ..in ashii version..the F g talk