AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

8.12.2008

FiesCOpe'08 II

Jam di laptop aku telah menunjukan jam 3.40am....baru sahaja lepas tengok movie ANAK , agak seram juga cerita ini,mengisahkan erra gugurkan kandungan dia then anak tersebut datang kembali mencari ibunya dan menuntut pembelaan....kemudian 1.30 am tadi pergi cafe k9 minum neslo panas..kaw nyer..so kesanya skung bebola mata aku ni still cerah lagi. sebelom g k9 tadi actually aku tgah siapkan design backdrop untuk FIESCOPE 08'..nak tak nak kna buat jugak sebab ketua aku ader meeting esok..so kena tunjuk progress......setakat ini....nie sahaja idea yang aku ader..tgoklah yang mana akan di pilih...bagi aku prefer this first design..anyway enjoy...give some comment okey


:: first design ::


:: second design ::


:: third design ::
design ini di pilih bagi fiescope 2008

2 comments:

G.I. said...

aku suke y atas skali tp tulisan tu mcm agak tenggelam

minamisensei said...

thanks for the comment...tapi design dah di pilih.aku pon suka ayang atas sekali ...tapi diaorang pilih third design. but yang first still guna. ajk tertinggi nak guna untuk banting.....hoohoohho