AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

8.21.2008

aishiteru



huhhu..ngntuknyer. tapi mals nak tdo....hari nie pon dah bgun lewat kul 11:00 am lebih kurang la. then bgun .....bsuh muka terus basuh baju yang dah berlonggok lamernyer aku tak bsuh hoho..hahhaha...erm..ptang tadi tak tahu nak uat aper layan cter coffee prince....puas lyz cter nie..aku teringat nak uat kad konvo untuk aishii...atau nama sebnrnyer siti noraishah huhu...kt atas tue ler gmbrnyer....hohoho leh thn gak cter nie. tret tret...hndphone aku berdering.." hello minum abc ..jom..." kedengaran suara shbt aku..erm tnpa memikir pnjng aku ok jer...."ok"...huhuh. time tu dah kul 6 klu tak sialp aku la.....mkn goreng pisang + keropok goreng = RM 2.00 hahah..n air cendol pulut.. jadi semua sekali pisang goreng + keropok goreng + air cendol pulut = RM3.50.....best woo..my fav. tue ....erm perjalanan di teruskan lagi...walaupon sebenarnyer naik keter pian....menuju la kami ke Angsana...pusing2 ..tgok selipar tgok bju...tgok semuanye la..biar tak beli pon heehheh...tetiba aku terpandag satu cter hindustan yang dah lama aku cari thoda pyar thoda magic..akhirnye ketemu jua..aper lagi..bodek akak tue dapatlah aku RM15....ori tue..hahahha. balik terus layan......erm then malamnyer tak tahu lahgi nk uat aper..pas lynxz cter hindustan tue..aku lyan balik coffee prince...sampailah akung....aku dah raser mngtuk gila...huhuhu. nak tak nk kna tdo gak ..esok bnyak kerja kna uat.....k lah..daa....nak tdo.....

2 comments:

G.I. said...

wee thanx mizam, member2 aku yg tgk pun ckp comel.dah ler handmade.best2.. thank u so much

minamisensei said...

small matter aishii....