AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

8.05.2008

GoSIPz MemBERz....





erm..bosan bosan..knapa bila bosan macam2 benda kit ableh pikir ek? erm hari nie klas ergo ya Allah bosan yang teramat sanagt..huhuhu..so apa lagi slide di dpan tak di pndang pon..aku keluarkan kertas, beberapa btang pen lukisan, yang size matanye 0.5,0.3,n 0.25...huhhuuh bermula lah coretan di atas aku..erm nak uat pasal aper ek...erm aku pndang aini..hohoho..dapat idea...nak tahu aper...? GOSIPZ MEMBERZ..hahahah..yes gosipz memberz..saper lagi klau bukan aku, aini, nisa n fadhio..hahahha. i love the times we set together, eat together, gosipz together n finally laugh together...miss them so much...hohoho..so untuk menghargai atau dengan kata lain mengingati this team.team? watever..aku lakarkan akuyer penghargaan dalm bntuk gamabr..gambarnyer ader kat bwah nie...then, hari 2 nie mcam2 peristiwa yang berlaku, hati nie jugak la name list for our new class id..kuar. ahamdullilah...syukur...erm..then ..takder paperlah setakat nie...skung aku kpnatan berbaring sambil mengarang blok ini...


4 comments:

shea said...

ooo...xde pun nme ak...xpe2...ak phm skrg...sob3...sronok la ko dpt kls id dgn kwn2 bek ko kn...

minamisensei said...

bkan salh aku ek..
ko kna paham...
hahah..takder mknernye...
ko kn baek ngan akram...

G.I. said...

comel ar..wat kan kad utk konvo aku yg mcm ko conteng2 tu gak~~
nak nak nak

Nisa said...

Wow, canteknyer...bagus2!~