AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

10.27.2008

P.H.O.TO. E.D.I.T.I.N.G

this is the latest one...hari tue aku der chting ngn member matrik (KMPh) aku...chting2 punyer chting last2 dia mintak aku tolong editkan primary photo fester dia...huhuhu..so...ermm..nad aku dah edit nie ha...tak tahu lah cantik tak....upah mner jgn lupa..hahaha

before

after

p/s: tak pueh hati gtau k....

2 comments:

aLip aQu@rt said...

comel awek tuh...awek mane tuh mizam...hehe....knalkn la ak ngan die...=P

minamisensei said...

budak klass aku sblom repeat maaa...