AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

10.19.2008

P.H.O.TO. E.D.I.T.I.N.G

nie aku nyer latest editing, kawan aku mintak tolong aku editkan gambar dia,so ni lah hasilnyer. aku sajer buat retro stail ..kira gambar nampak cam lama..sesuai lah ngan spek dia tue.huhu...tak tahu lah jadi tak. huhuhu....saper2 yang nak aku edit gamabr bleh jer.

2 comments:

saypOOL rafhtello said...

edit my pic please!
bg smart2...

minamisensei said...

huhuhu
bleh aje...
tp t ah ek..
aku ngah busy nk tst n presentation nie