AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

10.19.2008

P.H.O.TO. E.D.I.T.I.N.G


ID BROTHERHOOD


5 comments:

monggo said...

ubjdo
gemok tu beso sngt r
ak x d nampkkn
muahahahahahha

Anonymous said...

clake premium super duper dam dam

monggo said...

atas pngalaman mize edit gambo selame bertahun, make hebat lah gambo tu, tapi....gemok tetap gemok

aku_yg_stylo said...

kecelekaan supreme dari si celaka botak haram jadah yang ske isap rawcock

minamisensei said...

dah..dah jgn nak gaduh kat blog aku....