AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

3.02.2010

aku mau....

salam sejahtera semua...damn dimulai sakit perut ini pagi....huhu..tpi skung dah lega (phm2kn)
aku mau
pulang....dah lme gila nagk pulang, rindu emak, rindu ayah, rindu kakak, rindu abng, rindu adek..rindu tujuh anak sedara ku..
waaa.....aiman, amani, amirul, aishah, aliya, ain, irfan...:(

aishah sudah pak alang jumper..heheh...dah besau panjang dah....ckp mcm2..posing depan kamera pon boleh tahan..hahahha

aku mau
tgk scrin putih yang besar tue....
sudah lame tidak masuk kotak movie....
popcorn, coke...hahhaha

aku raser best...ntah kenapa

sudah download tapi agak peda kualitinyer..so hold dulu tgk

aku mau
jahit bnyak2...
buat craft banyak2...
belajar teknik baru banyak2...
tapi tidak boleh tamak...pelan2

nie craft yang aku dah lame usha..best woo..tapi tak gheti...hhaha..cri maser sesuai belajar dan practise..but not now

aku mau...
paham OM...seriously ntah paper..smlm agk bersemangat dikuliah..buku di depan..so pi klass bawak buku yer...~0~"
ingat product study ..ethic and practise..? ~.~"
siapkan elektif..sawit ooo sawit ku...akan ku kutip ko satu persatu...(loose fruit collector)
seriously macam 3 project id aku sem nie



paling aku mau.....
seriously....
settlekan detailing and refinement final design projek for my degree...seriously waaa...joining, atachment all of them....
minor kucing ku sudah siapkah?...fasa pening dengan 3D..damn..sangat lemah ngan 3D...
mujur ade miost and dhio..peningku di kurangkan....
thanks guy....


ost entry: DATUL SITI NURHALIZA - Ku Mahu


4 comments:

ain said...

yang penting entry ade ost.. hahaha..

minamisensei said...

hahah...satu permulaan...baru nie...

shea said...

jom alice in wonderland sok!haha

My Rayyan said...

ehem3....akak pon mau wat entry mau gaks laaa hehehe