AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

3.09.2010

nyok, fish, syuk and abul...

persahabatan itu indah...
kawan itu harta terindah...
terjalin simpulan ukhuwwah...

erm suke aku tgok dieorang..hahha..like bju the most..merah untyuk fish, biru untuk nyok, kuning untuk syuk and pink untuk chom..

chom pink.
hahah..tau2 jer korang abul suke warner cmgtu..bru lembut lah . ijau mude lah ..pink lah..kasut abul pon der warner pink kan..takper stylo..no hal la bro..dah gayer lu itu macam.....

fish merah.
.erm ok berani..kena lah ngan diri ko..haha..berani berfesyen..aku raserknlah..kalau budak perempuan cia yang paling berani berpesen..kalu laki aku bg kat ko lah fish..hahhaha. oklah tu kene ngan jiwa..

erm kuning,.
si spongebob..syuk..chipmunk der warner kuning ek..asal syuk spongebob..hahaha
sbb spongebob skema kot..syuk kan ikut peraturan pah ceroh...anak pengetua kolej yang taat ..hahha dah tanak merekpek t syuk ngamuk

nyok biru....
huhuhu..mamt nie makin hari makin bersemangat mngikuti jejak langkah fish . rambut yang dulunyer kerinting kini telah lurus..pe rahsie bro..hahah..okleh lah bru..maskulin sket ..hahahah..

tak kisah lah ko pink ker, merah ker, bru ker, waima kuning sekali pon...
tapi keep the bond forever..be the best budy forever...

bukan senang nak cri kwan satu kepale satu jiwa...
hahhaha

ttba teringat lagu sehijau warner daun saujana..jom layan zazzz..

sesegar hijau daunan
begitulah kita di ibaratkn
tiada siapa yang bisa memisahkn kita
antara kita semua...


hahaa...tu jer...sket2 jer nak pjng2 pi download dgr..hahah

ost entry unic :kawan

3 comments:

ain said...

mane aci, ak ptut ade tyme neh.. pakai baju laen je.. sob3..
hahaha..

sirNyokism said...

hehehe..
gud job mizam..
xsangka ad org uat entry utk blog ttg ktorg..
nnt adalah yg nak tuleh novel lak kan..
wah2..
royalti maw tggi~
hakhak~
=_=

syue said...

ya allah, comel belaka baju yg dorang pakai tuu. sukenye!! baju elmo tu cantikkkk la! jelesnye!