AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

2.27.2010

DOSTANA....

hidup mmng indah,
hidup mmng pahit,
hidup memang senang.
hidup memag payah,
usah mengeluh mmng tu lumrah idup..mmng tu takdir idup...so hadapilah dengan nyata...

erm kisah hidup melalui cerita...

sebelum magrib tadi smepatlah aku tgok DOSTANA lakonan john abraham, priyanka chopra, abishek bachan. kisah berlandaskan persahabatan. demi persahabatan mereka menipu. bermula dri tak kenal, bangga nagn ego masing. terpaksa bekerjasama. terpaksa mngaku dri gay..hahha..sampai camtu sekali. tapi tanpa mereka sedari lahir perasaan kasih sayang antara sahabat. di tambah dan dihiasi nagn si pryanka chopra tuan empunya rumah yang masih iongatkan depa nie gay..hahaha..last die tak sedar mmat nie dah syok kat die..huahauhau saner...hauhauahu sini..jadik kawan..dostana...dosti...erm best cter nnie bg aku...

frienship name has their own power.....seriouly....maybe korungpon penah rasai taht power...and bla..bla..bla...nak tahu sinopsis versi betol pi google ek..hahahha

6 comments:

nuruddin | Ray said...

well done, mizam...aku ske bace sume entry ko...tp slalu byk typo...don't you read the entry again before you click 'publish'?
hahaha...sori bro...saje je komen membina di pagi hari...anyway, keep up the good work! =)

minamisensei said...

hahha..takper bro..aku mmmng selalu typo error dr sekolah rendah...hahah so tak kisah...ko orang kedua yang tegur pasal nie..hahaha...tapi aper aku kesah.kkdng terlepas pandang..kalu rajin check bali..klu malas...PUBLISH terus

sAzUwI said...

aku bru layan my name is khan..hahah..

saypOOL rafhtello said...

tengoklah 3 idiots..

minamisensei said...

awie:..best ker?..mestilah best..hahaha..aku tau..cume mls g nak tgok
saypool:..best ker?

minamisensei said...

awie:..best ker?..mestilah best..hahaha..aku tau..cume mls g nak tgok
saypool:..best ker?