AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

7.25.2009

nice...

ROAD SAFETY:BLEEDING BILLBOARD
what a nice advertisment.....the great combination between idea n technologies




Advertising Agency: Colenso BBDO, Auckland, New Zealand
Photographer: Steven Boniface
Executive Creative Director: Nick Worthington
Art Director: Emmanuel Bougneres
Copywriter: Nick Worthington
Agency Producer: Paul Courtney
Producer: Rollercoaster Design
Account Director: Scott Coldham
Senior Account Manager: Janelle Van Wonderen

5 comments:

shea said...

gila smart!!

sAzUwI said...

klu letak kat malaysia..

org ramai akan cakp..bek tampal dulu jalan yg berlubang bru letak papan tanda gitu..

tak gitu?..hehe

minamisensei said...

sazuwi sowi aku tak berapa setuju...

kita takleh cakap camtu..sbb there are many solution to prevent the accident. so if we always...said like that knapa tak ini dulu sebelum ini..sampai bila2 tak maju...

lagi satu...there many persons in the world and have their responsibilities and their own ways in providing something to the community..this what we call your field n the right things you should done when u are a part of them...

so its up to you...hehehhe..

pjng lebar...

sAzUwI said...

nie bukan aku ckp daa..tp org lain akan ckp..

aku sokong jer mender2 gini..nampak gak kreatif disamping menggerunkan..

tiongTiong coming... said...

kalu aku yg tgk mst trus gigil bw kete..cm seram pn ad wei...bygkn waktu mlm yg tgh ujan tetb jd cmtu...arrrggghhhh!!!!!