AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

7.11.2009

nak.....

im searching for this material..for my crafting
anybody kan help me search for it.....


they call them as felt


p/s: tak sabar nak tunggu shea for comming back....she have stuff that i need ..yeaaaaaaa

7 comments:

Nisa said...

Hai sensei,hehe..
Saye ade jual felt tp order akan tutup mlm ni,, for more information, click at http://feltkey.blogspot.com

Gambar yg u letak tu rasenye from my friend's blog (www.lilstitchy.blogspot.com) dan die pun ade menjual..

Hm since you're a guy I think there will be a different craft produced using felt..hope so,hehe

minamisensei said...

huhuhu....
yup this picture are from lian blog...
i know lilian a long tme ago..through frenster...
but lost contact with her...

hhuhu....oic...

erm i hope so tooo...

aqmal said...

u cn find it in a shop in ampang park. they sell it by meter n pieces. taktaulah jual lg ke tak. r u gonna make make stuffed toys? sila buat versi hensem ya.

minamisensei said...

ow i see
versi hencem..
yup versi hensem..
n maybe bisex..hahaha...
anyway still love the ALBINO

rai said...

mizam, kite cari je kat tmn u..haritu mcm ade jumpe kat raibow!

minamisensei said...

yup...dah der yang aku dah beli..tapi ...ermm....

noni nik said...

felt...i luv felt.projek apA nak dibikin?