AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

7.18.2009

ALEP kechik

tak pasal2 aku kene tag oleh alep kechik...jawabjelah labu..tak susah pon

Syarat-syarat :
1. Tag dijawab dalam Bahasa Melayu sahaja.
2. Tag orang yang telah men'tag' anda
3. Tag orang yg anda mahu tag.

1. Apakah yang anda sedang lakukan 30 minit yang lalu?
-kemas bilik..tukar cadar bru ...hehehhe....


2. 2 jam yang lalu?
-kat PAYUNG
(nama kedai)..mamam

2. Anda suka
- ape yang saye suke....

3. Minggu lepas
-kene bertungkus lumus memhabiskan waktu..praktikal

4. Tiga lagu yang boleh an
da dengar berulang-ulang kali...
- lagu2 siti nurhaliza....
- lagu2 hindustan.....
- lagu2 omputeh campur korea..yang masyuk dek telinga....

5. 3 binatang yang anda tak suka
- khinzir...

- ular .....
- binatang berkaki due yang tak gune otak..mendalam neh

6. 5 fakta tentang anda
- lelaki
- klu dah tdo...out..AHHAHA
- boleh bercakap lohgat tengganu..mmng lah kte kampung aku
- suke bende kreatif and berseni..same ader muzik, lukisan ker..aper2 jelah...
- kuat @#$%^&*...dirahsiakan..kerana sensitip

7. Tahun depan (mungkin) <---jawapan soklan ni same ngan alep...
- nak terima skrol,hahaha,:D
- nak kerja
- nak kawen! hahaha...
- nak duit
- nak kereta

8. Saya tak reti
- bawak keter...lom lgi kot

- sangat omputeh
- jalan sambil pndang belakang
- duk diam..asyik berckp

9. Saya pandai
- tunggang motor...tp tkder lesen...
- masak nasi goreng

10. Kawan saya
- ex-SKKB
- ex-SMAASZA
- ex-emaresem MZMS
- ex-m3x PAHANG..
- UTM sekudai
- semua yang mengenali MOHD NAMIZAM BIN MUDA


11. Saya ada
- soklan terlau general....


12. Saya seorang
- lagi soklan general.......


13. Adik saya
- perempuan...NUR FATIHAH

14. Saya tak pernah bosan dengan (senaraikan 4)
- diri sendirik
- mp3 saya
- laptop dan phone saya

- kawan baek saya

15. Bilakah pertama kali anda bercinta?
- entah!...


16. Perkara yang selalu orang tak percaya tentang anda
- saya boleh setia

17. Saya rindu
- MAK n AYAH aku.....

- anak sedara aku..huahuaha....dah besor2 agaknye mereka
- zaman kanak-kanak saya
- benda-benda yang saya pernah hilang.

-18. Saya tak sabar
- nak grad....hahhaha


19. 5 laman yang anda slalu layari:
- blog saya
- Muka buku
- lman web download lgu
- yahoo
- Google


3 comments:

l!l_sh!3zuka said...

6.eleyh kuat majOk!!kan2!

7.kO tiru aku kan!cet!

9.amek lesen cepat!

15.siapa awek mu?cite2,ekekekeke

16.tiru aku agik!:(

17.tiru agik!

banyak tiru aku!!!!denda kO!

minamisensei said...

kuat majok..ermm no komen..hehhehe

wekkkk...mner der tru ..
dah jawapan samer....
hahahha

shea said...

ak ske jwpn ke-3 utk soalan 5..haha!