AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

6.11.2009

yes..FINALLY

....cant wait for the apointment....huhu
new WORKS comming..
PHOTO EDITING
one of my previous customer *name die man
aku ader buat business card die dulu
tnyer aku nak job ke takk...
edit gambar...
dengan pantas ditambah laju aku menjawab...

aku: beres
man:kul 7 kita jumpa..lpas ko hbis kerja

still waiting.....


update...


Wow!
Nicely done!Nanti I will ask my husband to make the actual card and you see it for yourself hasilnya.Ada a few frens and relatives minta sample kad kawen baru..I can propose your design. :))

I will discuss with my hsbd regarding the payment per design.Boleh ler u be our dsigner for wedding cards and other coming soon projects.

TQVM :)


4 comments:

l!l_sh!3zuka said...

cess!!!guwa sangat jeles kO dapat jOb!!!wawawawa...maO jugak beb!hahahaha...

minamisensei said...

huuhuhu....
biaser2 je lep...tulah rezeki namanyer
cri duit lebih hahahha...
nak ker..t aku bg...
n untuk kepuasam diri...
suker...main photoshop..skung illustrator

shea said...

wahhhh!!hebatla ko!thniah! i knew u could do it!

minamisensei said...

thnks shea..i know u tooo...
i think u can be the great fashion designer..eventhough we take industrial design..two in one...
huhuhu..both of them i love