AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

6.27.2009

cuba nasib

nothing to be update ..but wants to share somethings with u guys
skung aku tgh cuba nasib masuk pertandingan reka bju......
anjuran

Theme: LET LOVE FLOW

aku ader buat dua design ....yang first aku bagi nama inside..sebab wording "let love flowredcolour" inside the same wordings....."let love flowcolour biru cam air"

Depan INSIDE

Belakang INSIDE

satu lagi aku bagi name fLOVEW...aku bg nama nie sebab aku gabung love n flow..tu yang jadi flovew:

depan flovew

belakang flovew

nak tahu per yang akan aku dapat kalau aku mng...

best woo klu mng..hope ader rezeki..hahahha

4 comments:

Sofi Zee said...

insyaAllah menang... aminnnn

minamisensei said...

THNKS ABG SOFI.....huuhuuuh.....

l!l_sh!3zuka said...

dude!
yang 1st 1 smart,
hOpe kO menang,ekekke

minamisensei said...

huhuh...
thkn alep...
doa1kn yer..
mna thu rezeki aku kn..huuhuhu