AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

2.04.2009

FINALLY

erm..finally siap jugak design mnda alah nie. the captioyng dieorang pilih ialah..."FULLFILL YOUR DESIRE" kat sini der dua design then die orng still lagi lam perbincanagn nak pilih yang mner satu. but for me i like most the design one cause it simple n the msg sampai...then for the second design i feel a little bit distract with that shiny n glowing snow..eventhough it also my design huhuhu. but its up to you nk pilih yng mner.....


final::first design

final::seconddesign

3 comments:

shea said...

yeah..i like the 1st one too...btw,great header!

minamisensei said...

thnks shea....

Aishii said...

distract. agree.
like the 1st one too