AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

2.10.2010

ayam penyet tanpe kerepek....

salam..perpaduan...
hahah..macamlah ader chinese and india yang bacer blog aku nie..hahaha
tapi tulah kat utm nie aku teringat maser mhs dulu setiap kali ader ucapan ker..
mesti mc akn cakap
assalamualaikum dan salam perpaduan..hahahha
satu malaysia...
ape ko merepek nie mizam(monolog dalaman)
perghhh dah lame seyy tak update blog nie..
kesan akibat tamak kerana mempunyai sepuloh blog..hahahh aku tpo jer tue..hahahha walaupon sebenarnyer due..
aku rase aku tidak adil..
aku rase kau pilih kasih..hahhaha...
kenaper aku menaip seperti najwa najjib skung..mengapa?..aderkah kerane aku sering bacer blog die kot....
owh mesti korang tertanya2 saper tue ek..
tulah die pemilik my paper heart...
rupernyer hati kertas minah nie...
mudah koyak..
lainlah kalu kertas tue dah laminate ke aper..hahahha
mule merepek kembali...
sedang pening mmbuat mock up..gam babi 3 second takder...
payah..alkmaklumlah bukan musim buat model kot....
erm...actually(ayat binoor) aku baru jer lepas edit customer nyer graphic order..huhuhu
sambil buat illustration kucing can opener bermotifkan kucing...
dah ..tu jer..tak tahu nak taip aper dah...
hahahahha..
chow cin cau...

hari nie seeh perut makn nasi ayam penyet..:( tapi sedey tak dapat kerepek..hhahah

3 comments:

crywolf said...

cm haram...aku mangsa diskriminas..gegegge(gaya shiro)

najwanajjib. said...

mengapakah nama aku ada disitu?
HAHAHAHAHA.
perlian atau satu pujian.
katakan mizam?
haha.
aku nak enter kau jadik abg angkat aku nak??
haha

minamisensei said...

itu satu pujian okey...
abng nagkat?..erm takperlah..ko sedekha kat rnbg len..kite cam biaser jer..
t jadik abng angkat ko kan takleh panggil ko si paper heart plak..hahha
ko bg kat fadh ker binoor ker..
mane tau depa nak..hahahha