AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

9.07.2008

d'dangaBay

huhuuhu....patang tadi aku bersama tiga lagi rakanku (aini, fadhrumate, pian) telah ke danga bay untuk meneruskan research iD kami bagi projek lam bahasa penjajah portable trash can....atau lam bahasa ibundanya tong sampah lah. erm nak di pendekakn cerita aku sebenarnyer tak terlibat pon lam agenda merancang program nie. tue semua kerja lagi tiga orang tue lah..sebab time tue aku tido..hehehehe.pnat. erm bgun2 jer rumate aku ajak pergi DANGA BAY kternyer nak uat research..dan dalam keadaan mamainya aku kata ok. erm selepas beberapa saat huhu..minit kot kami pon sampai....

"nak amik gambar per nie"...
"amik gambar sampahlah...."
"erm..ok".....
*perbualan diantara di antara dua orang sahabat.

erm pusing punya pusing..dapat lah bebrapa keping gamabr....gambar sampah ader.bukan gambar sampah pon ader...

"nak g maner plak lepas nie nie?"
"bazar BBU..jom"

"
ok...kat sana banyak sampah n gambar yang kita boleh amik kot"
*perbualan diantara di antara dua orang sahabat di teruskan

erm..then berangkat lah kami ke Bazar BBU...lam pejalanan kami terserempak dengan lecture LK (lukisan kejuruteraan masa sem1) Dr. Nasir...tak sempat nak turun just lambai jer..sebagai tanda kami anak didik yang tak sombong walaupon bukan di dalam kawasan U. erm....tak berapa lama sampailah kami kat Bazar BBU tue. huhuhu..banyaklah sangat sampah.....hahha. orangnyer ramailah....meriah. Bau makanan tak payah cakap lah. huhuhu....erm gambar len yang dia amik..mkanan...dan minuman dan orang.

"bang..bang..air bang..air bang...Rm1 satu"
"kak..kak..kak..air kak....mari. mari,,,,"
*perang mulut peniaga di bazar BBU

memasing sibuk tarik pelangan..huhu macam-macam ragam..demi mencari sesuap nasi, untuk orang tersayng mahupun diri sendiri. lepas puas pusing kami pon bertolak pulang....dan berbuka di cafe.....the end.

burung bangau lambang danga bay

beca versi danga bay

anak-anak merdeka

pian di Bazaar BBU

colour air yang menarik

on da way balik....sunset

4 comments:

shea said...

pic sunset je cntik..yg len mcm kamera bese jerkkk...

opie said...

gambo aku semat..
haha

minamisensei said...

yer....opie gambar ko memang semat hahahaa

minamisensei said...

shea: banyaklah konyer camera biaser. dslr fadh tue..hahahha. yang air tue aku amik sebab aku suker colour air dia...