AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

1.17.2010

design inspiration

here is my inspiration...for my design project...mioooowwww

for the second minor project we need to design a can opener. selepas jer aku dapat tajuk nie..firts thing yang pop up kat aku punyer mind nie claws, and burung. huhuhu. sbb aku nampak kaki burung tu cengkam tin..tu dalam kepale otak aku la. so i go google about it. then aku dapatlah sikit info. then jumper yang pakar. Pm.M. then after a litle discussion, give an opinion about the other animal with the claw also. the i look on bird, tiger and cat. cat...i cant tell in word, a lot of uniqueness...especially part of its claws. keep and use when needed..huhu...the cat itselft have a lot of feeling. comfort, manja, huhuhu...tu jer..need to start my design concept. extract all the element....so i dont know, may be my can opener become an modern one or what style. huhu..but i start from here...

2 comments:

saypOOL rafhtello said...

cute.

a.l.e.f.a.h said...

cat!
mmg kiOt!
hahahaha
panda pOn kiot,kOala pOn!