AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

1.16.2010

hipokrit kah aku

entri palsu

salam semua...erm actually ( ayat feberet one of my frenz) hahah..erm atk tahu pon nak tulis per...erm k lah. 2009 baru jer meninggalkan kiter.. 2010 datang mnjengukan diri..mengisi hari2 kehidupan seorng insan. erm mungkin tahu ini di isi dengan perkara berfaedah atau tak berfaedah. pepuk dada tanya akal..semua leh pikir kan. this also apply to me....banyak kenagna pahit suke dan duek
di tahun 2009. hope this year will full with happiness. but jagn kita lupa ...ader manis mesti ader pahitnye. terima denagn hati terbuka...

aku percaye ramai yang pasang azam baru tiap kali masuk tahun baru..hahaha...the normal situation. tapi takpelah maybe as the batu penanda supaya kite berusaha merealisasikannyer. aku doakan korang semer berjaya huhuhu. tahun nie aku raserkan cam lain sikit.may be sbb nie tahun or sem last aku ngan kawan2 aku. walaupon bnyak hal lam selimut, hal belakang pintu hal lam semak samun yang berlaku..standard lah..baik22 pon kompem ko hipokrit..cuma ko sedar nagn tak sedar jer....

entri sebenar...

bercakap pasal hipokritnie..aku tak tahulah kalau korang hipokrit ke tak. tapi ayng aku tahulah aku menagku aku mmng hipokrit in sesetenagh perkara. sekali lagi tepuk dada tanya akal. sebab hipokritnielah aku kenbal orang, sebba hipokritnilah aku kehilangan kawan..dunia owh dunia..speechless...ntah setiap orang ader hal sendrik, nak privaci diri sendirik so tak yah care lah pasal tue...biar die nagn dunia die..tak yah nak nyibuk..ahahhaha....erm dah lah baik aku stop menulis sebab aku seakan sedang beremosi..hahahha..maybe dek kesejukan studioyang amat...daa...ahlan wasahlan ya 2010 (kedengaran speaker pinjam aku mengdendangkan melodi ahlan lantunan suara waheeda)..huhuhu


entri tanpa gambar adelah sunyi sepi...

1 comment:

crywolf said...

sila kurangkan perkataan xtually tu eh..."jgn libatkan aku"