AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

10.11.2009

pingan mangkuk rahsie company.

huhu..macam2 berlaku mnggu nie..dengan test elektrik yang tah pape..main jawab je aku malam tue. aper yang ader lam otak aku kuarkn kat kertas. aper yang aku rase btol

aku tulis.
aku tembak.
aku teka.
aku bantai.
seperti kanak-kanak kecil bermian teka teki

bengong aku malam tue. huhu. first sokaln confident. masuk soklan due still confident. masuk jer soklan tiga confidentnan aku bertambah. huhuhu. then kuar msi. test dah hbis.

habis test pi McD...dengan alasan celebrate pas hbis test padahal tue smer alasan. hahaha. ape aku dapat aritue. gelas kace coca-cola. empat semuanya, satu untuk aku, satu untuk apadh, satu untuk akram n satu untuk raihana si pengaruh besar ..hahaah.aini bubur jer.die kot.

jumaat bersamaan 9.10.09 the best experience in my life during study to become a designer..hahaha. di maki hamun and di halau pak guard food court jusco. bengong tol. hahah..tapi macam klaka jer malam tue. the bestes experience.

inilah yang dikatakan rahsie company

" ni rahsie company" abng pengawal...
" size pinggan semer rahsie company ek" kami berempat..aku,apadh,rai n Quek.<---slps dihalau


tapi dah terlambat dah. satu troly aku amik dimension malam tue. hope that ifo will help me to meet the criteria.

3 comments:

En. Bye said...

rasenye acara melawat McD tu lagi best kut dari jawab soklan pekse!

En. Bye said...

ada bro aku dah add friend!

Putra Al-Maliki said...

macam dh x rahsia jer.. =)