AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

5.30.2009

ADDICTED

hUhuhu..penat2 penat...takleh nak di ucapkan dengan kater2...kerja 6 hari seminggu....dari pukul 9.30 am hingga terbenamnya matahari....

penat tidak terhingga..walaupun kerja bercampur gelak...
otak sentiasa berjlan...mencari dan menyelongkar....
design kene cantik ...kene penuhi hati pelanggan...
kat sini kena pandai bercakap..COMMUNICATION tu penting....
huhuhu....tapi tu semua akan kite lalui...walau ape pon biodang kerja....
skung tgh uat design untuk buku konvo kementerian kesihatan malaysia...
wawa....

PROPOSED 1

PROPOSED 2


PROPOSED 3

sila klik pada gmbar untuk paparan yang lebih DETAIL sila vote..hehhe

erm kerja kerja jugak...
restaurant kene main gak..hahha...(sambil tgk bos kat depan) hhahaha....


MY RESTAURANT: ADD MY FACEBOOK
miezam_proart@yahoo.com

2 comments:

l!l_sh!3zuka said...

design y ke-3 cantek,1st smart,kedua cam nature lover,hehe..

kagOm ngan kO,
mmg berseni,keep it up!!
2 thumbs up!!~~

best Of luck!!keje men fb ye!!
gtau bOs kang!!ekeke..;p

minamisensei said...

thanks....
hehhe,,berseni yerk..
kad ko p[om lom uatr....
hehhe..

ala bos tak nmpak..hahha
main la
per lg..hhehhe