AMARAN!!: Kalau korang mengharapkan sesuatu ilmu, pengajaran atau pendapat tentang sesuatu isu. Harap maaf, tiada benda-benda tu disini. Ini hanya lah coretan yang KOSONG tanpa sebarang pengisian ilmu yang berguna,kalau aderpon sikit2 je kot. lagipun BLOG ni aku uat untuk aku suka suki sahaje. Kalau nak tengok, saya alu-alukan, kalau tak mau tengok, saya pun tak kisah. Tujuan nya adalah untuk kepuasan diri sendiri. -minamiSENSEI....

PENGIKUT GUE

entry dan sumpah seranah

1.20.2010

Gift Of A Friend

OST:Tinker Bell and the Lost Treasure
Songwriters:
Dodd, Andy; Lovato, Demi; Watts, Adam;

Sometimes you think you'll be fine by yourself
'Cause a dream is a wish that you make all alone
It's easy to feel like you don't need help
But it's harder to walk on your own

You'll change inside when you realize

The world comes to life and everything's bright
From beginning to end when you have a friend by your side
That helps you to find the beauty you are
When you open your heart and believe in the gift of a friend
The gift of a friend

Someone who knows when you're lost and you're scared
And there through the highs and the lows
Someone you can count on, someone who cares
Beside you wherever you'll go

You'll change inside when you realize

The world comes to life and everything's bright
From beginning to end when you have a friend by your side
That helps you to find the beauty you are
When you open your heart and believe in the gift of a friend

And when your hope crashes down
Shattering to the ground you, you feel all alone
When you don't know which way to go
And there's no signs leading you home, you're not alone

The world comes to life and everything's bright
From beginning to end when you have a friend by your side
That helps you to find the beauty you are
When you open your heart and believe in
When you believe in, when believe in the gift of a friend

*alot of things happen this week..let this song explain everythings

1.17.2010

design inspiration

here is my inspiration...for my design project...mioooowwww

for the second minor project we need to design a can opener. selepas jer aku dapat tajuk nie..firts thing yang pop up kat aku punyer mind nie claws, and burung. huhuhu. sbb aku nampak kaki burung tu cengkam tin..tu dalam kepale otak aku la. so i go google about it. then aku dapatlah sikit info. then jumper yang pakar. Pm.M. then after a litle discussion, give an opinion about the other animal with the claw also. the i look on bird, tiger and cat. cat...i cant tell in word, a lot of uniqueness...especially part of its claws. keep and use when needed..huhu...the cat itselft have a lot of feeling. comfort, manja, huhuhu...tu jer..need to start my design concept. extract all the element....so i dont know, may be my can opener become an modern one or what style. huhu..but i start from here...

1.16.2010

hipokrit kah aku

entri palsu

salam semua...erm actually ( ayat feberet one of my frenz) hahah..erm atk tahu pon nak tulis per...erm k lah. 2009 baru jer meninggalkan kiter.. 2010 datang mnjengukan diri..mengisi hari2 kehidupan seorng insan. erm mungkin tahu ini di isi dengan perkara berfaedah atau tak berfaedah. pepuk dada tanya akal..semua leh pikir kan. this also apply to me....banyak kenagna pahit suke dan duek
di tahun 2009. hope this year will full with happiness. but jagn kita lupa ...ader manis mesti ader pahitnye. terima denagn hati terbuka...

aku percaye ramai yang pasang azam baru tiap kali masuk tahun baru..hahaha...the normal situation. tapi takpelah maybe as the batu penanda supaya kite berusaha merealisasikannyer. aku doakan korang semer berjaya huhuhu. tahun nie aku raserkan cam lain sikit.may be sbb nie tahun or sem last aku ngan kawan2 aku. walaupon bnyak hal lam selimut, hal belakang pintu hal lam semak samun yang berlaku..standard lah..baik22 pon kompem ko hipokrit..cuma ko sedar nagn tak sedar jer....

entri sebenar...

bercakap pasal hipokritnie..aku tak tahulah kalau korang hipokrit ke tak. tapi ayng aku tahulah aku menagku aku mmng hipokrit in sesetenagh perkara. sekali lagi tepuk dada tanya akal. sebab hipokritnielah aku kenbal orang, sebba hipokritnilah aku kehilangan kawan..dunia owh dunia..speechless...ntah setiap orang ader hal sendrik, nak privaci diri sendirik so tak yah care lah pasal tue...biar die nagn dunia die..tak yah nak nyibuk..ahahhaha....erm dah lah baik aku stop menulis sebab aku seakan sedang beremosi..hahahha..maybe dek kesejukan studioyang amat...daa...ahlan wasahlan ya 2010 (kedengaran speaker pinjam aku mengdendangkan melodi ahlan lantunan suara waheeda)..huhuhu


entri tanpa gambar adelah sunyi sepi...

1.02.2010


video

bosan2 semalam dok godek2 adobe after effect..huuhuhuh...
erm just a simple one for the first try....new decade try to learn a new skill ....